Jin Shin Jyutsu


Kurser


In english

 

Kurser
Ger Inspirationskurser på företag i Kreativitet, glädje och gemenskap på arbetsplatsen; Esoterik, Vedic Art och Måla livet-kurser; Färgmedvetande; Numerologi; Tarot; A Course in Miracles; Healing;
Jin Shin Jyutsu; De 7 strålarna; Undervisar i Tyska, Engelska, Franska, Bild & Drama;Programledare.

Kurser: Vedic Art målning , Andlig Målning; Numerologi; Jin shin Jyutsu (En mycket enkel och effektiv healing teknik).A Course in Miracles; The 7 Rays, Färgmedvetande, Esoterik.

Inspirationskurser för företag och sjukhuspersonal med fokus på att hitta glädje och gemenskap på arbetsplatsen och att komma i kontakt med den egna kreativiteten.

Små Grupper med Healing, Meditation och Samtal
Kortare föredrag eller jag läser en kort inspirerad text.
Vi träffas, dricker en kopp te, jag håller ett kort föredrag eller läser en kort inspirerande text, sedan mediterar vi och jag ger healing och lämnar ev. budskap, därefter finns det möjlighet till kort sharing, dvs. var och en har möjlighet att dela med sig. Vi träffas kl. 19.00 och avslutar till kl. 21.00. Ring för info och anmälan!

Läs mer om Vedic Art kurser

 


Hagar Gulli I. Sjölén
Fil.mag,pedagog, Dipl. Kinesiolog, Bildlärare och Språklärare i tyska, franska och engelska, Dipl. Aura-Soma, färgterapeut, Dipl. Esoteric Psykologi and Philosophy, Dipl. Healer, Dipl. Expression Corporelle, Dipl. Vedic Art-lärare, Numerolog, Poet, Konstnär, Låtskrivare och Estradör.
Tel +46(0)762 765 752, +46(0)8 651 40 94, hagargul@hotmail.com, soulexpress_ing@msn.com

(Innehar F-skattsedel)